Boggie – Nouveau Parfum

balaaz lábjegyzete: A Thendarion blogon futottam bele Csemer Boglárka, azaz Boggie Parfüm című dalának-videójának magyar és francia változatába, meg a körülötte kialakult felhajtásba. Tőlünk, magyaroktól talán ez is érdemel annyi figyelmet, mint mondjuk PSY annak idején. Így még egyszer köszönöm itt is a figyelemfelhívást és ajánlom azoknak, akik még nem ismernék. Most pedig kipróbálom a reblog-gombocskát:

Thendarion


Talán mostanra talán már nincs olyan ember, aki ne látta volna Csemer Boglárka Parfüm című videóját[1], amely e bejegyzés írásának pillanatában egyedül az együttes hivatalos YouTube csatornáján[2] közel kétmilliós nézettséget tudhat magáénak. A nemzetközi sajtóban nagy port kavart, s így Magyarországra is visszajutott alkotás vizuális üzenetéről folyamatosan születnek a cikkek, amint arról a hivatalos facebook oldal[3] is tanúskodik — itt most inkább a zenével szeretnék foglalkozni.

View original post 178 további szó

Egy gondolat “Boggie – Nouveau Parfum” bejegyzéshez

  1. Kicsit tré ennek a reblog-funkciónak a formátuma. Túl kötött is. Megvolt, kipróbáltam, de szerintem most használtam először és utoljára. Technikailag nem tudom, hogy mi a jelentősége (az olvasó mondjuk külön számolja ezt is, mint a lájkokat, hsz-t), de legközelebb inkább magam szerkesztek valami rövidebbet, de pofásabbat…

    Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s