Angel Blade Punish!

X-rated!
Nekem ezen, az Angel Blade Punish! animén akadt meg először a szemem és emiatt néztem elé az első ovát. Azt reméltem előzetesen, hogy ez vicces lesz, az előzményéről meg azt, hogy különleges, érdekes, egyedi lesz a színhasználat.

Mindenesetre nálam egy hentai-nak igencsak meg kell erőltetnie magát ahhoz, hogy felkapaszkodjon az átlagos szintig. Az előzménynek ez nem sikerült, szimplán rossz volt összességében, bár a gagyiságai már nevetésre ingereltek, meg a színhasználat itt-ott picit tényleg villant. Utólag mégis azt mondom, hogy megérte megnézni – ezért, a Punish-ért!

Ugyan itt már nincs olyan izgalmas színezés (meg szexuális szélsőségekből-durvulásokból is kevesebb van…), de a középső része kifejezetten jó, szórakoztató, kiemelten humoros. Az első meg a harmadik meg elmegy, akciódús, alkalmanként kifejezetten mutatós. Ne feledkezzünk meg a kategóriájában szuper OP-ról sem! Jók a pózolások, meg a kis paródia-, nagy utalás-jelleg. Ugyanis a cucc (az első ovát is ideértve) folyamatosan a régi, maszkos/powersuit-os szuperhősös, sentai-os animéket idézi, illetve icipicit a magical girl-öket. Nem véletlenül: az alkotó korábbi munkái között szerepel sok más mellett pl. a Bubblegum Crisis is. Meg játékadaptációk, mint a Fatal Fury – játékszereplőkre is valószínűleg bőven van utalás, még a szereplők családneve is sokszor ilyeneket tartalmaz. (Meg dolgozott mechákon is, mint pl. a Dancougar – de ennek itt nincs jelentősége. Annál inkább van valószínűleg a Gowcaizer-nek, amiről még nem is hallottam.) Viszont pl. a Viper GTS-t is ő csinálta, ami kiemelt helyen van a hentai-wishlistemen (remélem az tényleg jó lesz). Szóval még szórakoztatóbb lehet, ha már jó sok animét látott, ismer a néző az idézett stílusokból – nekem rengeteg régi cuccos beugrott róla.

Hentai-ként ez már mindenképp nézésre ajánlott, de összességében nálam csak kellemes átlagos, mivel azért levon az értékből itt is a viszonylag sok állókép, meg az előzmény “végigszenvedése”, plusz azért a “sztori” is elég összedobált, se füle, se farka.

Bejegyzés eredeti helye és ideje: AnimeAddicts, 2013.08.01

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s