Nana

Szerintem is majdnem tökéletes a Nana animesorozat, mindenesetre 9-t símán bezsebelt tőlem. A Paradise Kiss látványvilága számomra izgalmasabb volt, viszont összességében sokkal többre értékelem ezt. Hosszabb sorozat létére (ellenére) pedig végig elég kiegyensúlyozottan jó. Apróbb hibái számomra:
– 2db. (de csak ez a 2!) “megbocsáthatatlanul” csúnya látványelem még a sorozat elejéről (egy páros séta, melyet az emberek dugattyúszerű fel le mozgásával ábrázoltak, plusz egy autós közlekedés “meganimálása”).
– Egy idő után kissé kezdett kevésbbé izgalmas lenni, hogy mindig ugyanazon számot, próbálták, játszották – majdnemhogy unalmas lett.
– Eleinte zavart a láncdohányzás is (meg hogy pocsékolnak és félig elszívott cigiket elhajigálnak, majd újra rágyújtanak)… Amúgy komolyan kíváncsi lennék, hogy a japán sör- és dohányipartól mennyit kasszíroztak a készítők?! Vagy Oliviával és Annával hogyan oszlott meg a bevétel?! Az ismétlőrészek (a felesek mellett a 6. is) kicsit unalmasak lettek, többet is ki lehetett volna hozni belőlük.

Bejegyzés eredeti helye és ideje: AnimeAddicts, 2010.10.18

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s