Rumiko Takahashi Anthology

A Rumiko Takahashi Anthology viccesen értelmes: nagyon jó!!! Dottris írta, hogy nagyon jól visszaadja, hogy milyen is a japán társadalom – amivel csak egyetérteni tudok. Bár számára ilyen szempontból ez volt a top, míg szerintem azért vannak ezen a téren más, hasonlóan jó animék. De az igaz, hogy ez is felér a legjobbakhoz! Ráadásul persze nem csak a japán társadalomról mesél, hanem általában a társadalmi működésról, az emberek közötti kapcsolatokról.

A látvány és a hangzás egyébként átlagos, ill. sokszor az alatti, de a történetek felemelik.Takahashi Rumiko fan pedig egyáltalán nem vagyok, de az epizódikus művek és antológiák sokszor bejönnek. Mindenesetre eddig ez a kedvencem az alkotótól.

Fiatalabbaknak lehet hogy nem jönne be annyira, de még így is erősen ajánlom, a fele körül már biztosra venném, hogy lesz kedvenc rész. “Harmincon túl” azonban már “kötelezőnek” mondanám!!! Nálam a részek értékelése 10-ből 6 és 10 között váltakozott. A végső verdiktem pedig megegyezik korábbi AA-s értékelésekkel: 8, de annyra erős nyolcas, hogy 10/9-t írtam be.

Bejegyzés eredeti helye és ideje: AnimeAddicts, 2012.04.09

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s