Blogkiállítás – az mi?

Újra és újra meglep a világunk. Most például olvasgatom az Őszi Kulturális Fesztivál programját és belebotlok ebbe, idézem:
Anyádnak se könnyű – nyemcsok éva eső blogkiállítása
“a nevem nyemcsok éva eső. néha nyemcsok éva, máskor meg yves kemon. sokáig alkalmi blogger voltam, aztán megpróbáltam alkalmas blogger lenni. sok betűt hordok a zsebemben és a fejemben, amik időnként kiszóródnak. lesz belőlük valami szöveg, hol jó, hol kevésbé az. Az anyádnak se könnyű blogon a mindennapok pillanatnyi és hosszútávon foglalkoztató benyomásait osztom meg azokkal, akik elviselnek…”
Oké, beleolvasva egész jó írások. De minek egy (régi) blognak kiállítás? Mármint ha nem fotóblog mondjuk. És hogy fog ez működni? Egy blogot írni kéne. Meg olvasni. Meg beszélni róla. És vele. Nem értem én ezt.

Vagy itt van a programfüzetben még ez is:
Car-Men: színház egy autóban
“…Négy autó indul megadott helyről, melyekben három különböző színházi akciót és egy koncertet élhet át a leendő utas. Az autók mozgásban vannak, furikázzák nézőjüket a városon keresztül. Az epizódok negyedórásak; egyszerre csak egy ember ülhet be egy kocsiba…”
Na, ez is meglepett. De ezt legalább értem. És azt is el tudom képzelni, hogy miért és hogyan működhet. Sőt fel is birizgálta kicsit a fantáziámat…

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s