Ha már…

vasárnap dolgoznunk kell, akkor válasszuk a téli időszámításra való átállás miatti óra-visszaállítás napját. Így egy órával később kell belevágnunk. Mutassunk be a rendszernek és aludjunk tovább!

…Most jut eszembe: akik ilyenkor éjszakai műszakban vannak azok grátisz többet dolgoznak egy órával? Vagy elszámolják ezt nekik?

3 gondolat “Ha már…” bejegyzéshez

 1. “…Most jut eszembe: akik ilyenkor éjszakai műszakban vannak azok grátisz többet dolgoznak egy órával? Vagy elszámolják ezt nekik?”
  Cége válogatja. Dolgoztam olyan helyen, ahol nem számolták el a plusz órát, de a mínuszt se vette figyelembe helyette a következő átállításnál. De voltam olyan helyen, ahol a plusz és mínusz is el volt számolva.

  Kedvelés

  • Basszus nem bírnám én már az éjszakázást! Bár… ha jobban belegondolok, akkor 20 éve egyszerűbb volt egy éjszakai műszakom, mint mostanában egy sima nappal. Például a maira sem érdemes emlékezni – egyszerűbb, ha úgy ahogy van törli az agyam. Nem jó ez a blogolás… Így gondolkodok, meg ilyen feleslegességek… vissza kéne térni már a kellemes animés agysejtpusztításhoz.:)

   Kedvelés

 2. Hahh, akkor én mit szóljak? Állandó éjszakás vagyok, és a műszakos sem a trendi 22-06 időbeoszásban van, hanem el van tolva. Korábban kezdek és korábban is végzek. És élvezem, elvégre csak egy műszak.
  Na de ennyit rólam. xD
  Igen, animézz. Én is megcsüngtem egy kicsit, hogy “jaj, nincs mit nézzek”. De felcsillant a reménysugár, és tegnap délután óta nézem a Hidamari Sketch-et, épp most fejeztem be a 2. évadot is. Egy perc múlva meg leér a harmadik évad és folytatom tovább.
  Just easy & enjoy~

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s