…csak a jó meleg Afrika

Kevesen neteznek Afrikában. Legalábbis a blogom statisztikái alapján ez valószínűsíthető. Az összes többi kontinensről (az Antarktisz itt nem játszik…) találtak már hozzám direkt vagy véletlenül, de Afrikából egyszer sem:

terkep

Reklámok

2 thoughts on “…csak a jó meleg Afrika

  1. Hmm… írj sokat a KFC-ről, a csirkesültekről, a tiszta vízről, a harmadik világ gondjairól, mindezt természetesen az afrikai nyelvek számos dialektusában és máris megugrik az onnan származó nézettséged.

    Egyébként szép kis lista. Most kíváncsiságból én is rálestem a sajátomra. Meglepődtem! A fene se gondolta volna, hogy az enyémet is ilyen sok helyről nézik. Gyakrabban kéne néznem a statisztikát. xD

    Kedvelés

    • A lista másfélszer ekkora alját levágtam, ahol már csak pár kattintások vannak. Persze a külföldi látogatók nagy részéről tudom, hogy magyar nyelvűek, de valószínűleg érkeztek ide tényleg random mód külföldi Google-ből is. Ez utóbbi főként a blogom zártba pakolása előtt volt, mert azzal sikeresen meg is öltem a bejegyzéseim nem túl rossz – mármint nem csak magyar vonatkozásban – Google-helyezéseit. De jobb is így, mert szegény nem magyarok mi a francot kezdenének a bloggal? (Az egyik mit-re volt példa: képkeresés után jöttek ide)

      Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s