Basszus, már megint bezárt egy blog, amit épp megkedveltem!

De megértem. Ha sajnálom is. Magamat. A jelenleg már ex-bloggert nem, neki mindent köszönök, hálával és barátsággal őrzöm meg blogger-emlékét és kívánok neki mindenféle jókat Virtuália egyéb tartományaiban meg a való világban ezután kivitelezendő kószálásaira!!!

(kicsit hirtelen jött, kicsit letaglózott, iszok is pálinkát egy kicsit, aztán sírok befelé kicsit, meglehet éneklek is kicsit)

Reklámok

10 thoughts on “Basszus, már megint bezárt egy blog, amit épp megkedveltem!

 1. Kicsit fura, de kb. át tudom érezni a helyzetet. Mikor valaki kiszáll, olyan mintha meghalna, mintha elvesztenénk egy katonát a seregünkből vagy valami ilyesmi. Nekem Dr. Stein Egoblogja volt ilyen, még 2008-ban, ő volt az első aki linkelte a blogom és ő volt az első blogger akivel kapcsolatba kerültem, mikor ezzel az egésszel foglalkozni kezdtem. Asszem olyan 2010 tájékán tette le a lantot és tényleg fura volt, hogy egy hellyel kevesebb az a “virtuális kocsma”, ahová hetente be lehet térni.

  Kedvelik 1 személy

  • Én először Junchit “vesztettem el”, akkor tán még nem is blogoltam, csak olvastam a blogokat? Nem is tudtam normálisan lereagálni… Aztán Thendarion már nagyon rosszul esett fél éve, és most ismét erősödött bennem az, hogy hagyni kéne nekem is a fenébe ezt az egész blogjátszást. Jó móka volt, kitűnő tapasztalat – de fájdalomból van nekem elég IRL is…

   Kedvelés

   • Ez azért valamilyen szinten olyan is lenne, mintha “kilépnék az életből, mert túl sok halált láttam már”. Gondolj azokra is akik éppen Téged követnek és olvasnak. 🙂

    Kedvelés

    • Gondoltam. Mostanában merült fel először bennem ennek a felelőssége, mert nemrég még azt éreztem hogy leszarnak magasról vagyis én gondolok másokra, de mások nem gondolnak rám. Nem baj. Igazából csak néhány poszt szükséges hozzá az “élesebb stílusomban” és máris nem lesz gond követökre, meg olvasókra, mert elpártolnak… 🙂 Ezt egyszer már elintéztem sikeresen, van benne tapasztalatom.

     Kedvelés

  • Küldöm-írok nemsoká!:) (Én is gondoltam rá magamtól, hogy megeresztek egyet, de aztán arra jutottam, hogy helyesebb, ha tiszteletben tartom az egyébként bátor, de kissé hirtelen döntésed és “nem zaklatlak”.)

   Kedvelés

  • Nem animés blog volt, hanem Ferenc a felettünk lévő hozzászólókból, a WordPresses Kószablogjával.
   Egyébként ja, nem is gondoltam volna, amíg nem blogoltam, hogy a blogolás mennyi hatást gyakorol az érzelmekre is az értelem mellett…

   Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s